bet365 alternativ link

A bet365 talán a legnagyobb név az online szerencsejáték szolgáltatók körében.
Online sportfogadás, online kaszinó, online póker és még online tőzsdei fogadásokat is kínál ez a 19 évvel ezelőtt, 2000-ben alapított angol cég.

A wikipédia szerint 35millió regisztrált ügyfele van a bet365-nek, vagyis ennyi ember teszi meg náluk a sportfogadásaikat, vagy játszanak online rulett-en vagy nyerőgépeiken.

Egy ennyire globálisan és nagy számú felhasználó által rendszeresen látogatott weboldal nem engedheti meg magának, hogy ne minden körülmények közt, mindig elérhető legyen.

Vannak például országok, melyek blokkolják a nem saját oligarchiáik által működtetett online kaszinókat, online bukmékereket. Ilyen esetekben jön jól az úgynevezett alternatív link, mely ugyanazt az erdeti tartalmat, amit ebben az esetben a bet365.com weboldalon találsz meg, egy másik domain/url-en is elérhetővé teszi. Ezt az eljárást/módszert nem csak alternatív linknek, hanem mirror (azaz: tükör) linknek is szokás nevezni.

A lényeg az, hogy az alternatív link nem egy ámítás, hamisítás, nem egy harmadik fél próbál itt minket becsapni, mint ahogy azt rosszindulatú hekkerek teszik, amikor az internet világában kevésbé jártas embereket megpróbál olyan linkekre csalogatni, ami mondjuk az online bankjuk nyitólapjára emlékeztet, hogy aztán így szerezzék meg az online bankodhoz tartozó jelszavadat.

Nem, az alternatív link csak egy link (url), vagyis csak egy weboldal címet jelöl, a tartalom mögötte pont ugyanaz, mint amit az eredeti linkkel lehet elérni. Persze nem csak a bet365-nek van alternatív linkje, hanem rengeteg más weboldalnak is.

Egy szó mint száz, nem kell megijedni, ha nem a megszokott linket látod a böngésződ címsorában. Attól az még ugyanaz a bet365 weboldal. Ugyanúgy tudsz regisztrálni mint az eredeti linkű weboldalon és ugyanúgy tudsz a bet365 fiókodba belépni (ugyanaz a felhasználó név és jelszó kell ide is oda is). És ez oda-vissza is érvényes. Ha előszőr valamiért az alternatív linken keresztül regisztráltál, attól még bármikor a jövőben képes leszel a bet365.com weboldalon is bejelentkezni a fiókodba, ha épp olyan földrajzi helyszínen vagy, ahol nem blokkoljál a domain-t.